Sari la conținut

Termeni Si Conditii

Termeni Si Conditii

Accesarea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe site-ul https://henna.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.

Comanda

Produsele noastre pot fi comandate pe site-ul www.henna.ro sau contactandu-ne direct (telefon, Facebook, Messenger), dupa cum urmeaza:

Pentru a plasa o comanda pe site intrati in sectiunea “Magazin” si urmati urmatorii pasi:

  1. Click pe butonul “Adauga in Cos” pentru a adauga in cos produsele dorite. Click pe butonul “Vezi Cos” care apare imediat, sau accesati “Cosul Meu” din coltul din dreapta sus a paginii.
  2. Verificati si selectati transportul – ridicare din magazin sau National– si dati click pe butonul “Finalizare Comanda”
  3. Daca ati ales „Finalizare comanda”, introduceti datele de facturare si de livrare, nume, telefon si adresa in formularul din stanga “Detalii de facturare”
  4. Alegeti metoda de plata: Plata la livrare / Plata cu cardul
  5. Dati click pe “Plasare Comanda”.

In cazul persoanelor juridice introduceti in formularul din stanga datele de facturare ale firmei si daca adresa de livrare este diferita completati si datele din formularul din dreapta “Livrati la o alta adresa”. Dati click pe “Plasare Comanda”.

Confirmarea comenzii efectuate este trimisa automat din sistem pe e-mail dupa inregistrarea acesteia. In cel mai scurt timp veti fi contactati si telefonic de un reprezentant pentru confirmarea comenzii si a detaliilor de livrare.

Produsele pot fi comandate si telefonic de luni pana vineri in intervalul orar 9 – 18 la numarul de telefon 0721.000400.

Daca ati selectat Plata la destinatar, va angajati sa platiti la livrare valoarea produselor comandate si a transportului.

Transport si livrare

Produsele sunt livrate prin curier, atat in Bucuresti, cat si pe intreg teritoriul Romaniei. Daca doriti sa va fie livrate intr-un mod anume, va rugam sa ne contactati. In mod standard, livrarea se face prin curier , transportul costa 14 lei pentru comenzile achitate cu card bancar sau transfer bancar sau ramburs si se efectueaza in 24-48 de ore de la predarea coletului catre curier. Valoarea transportului va fi afisata la momentul finalizarii comenzii.

Comenzile efectuate pana la ora 12 sunt predate catre curier in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 12 sunt predate catre curier in urmatoarea zi lucratoare.

Programul de lucru in care curierul livreaza coletele catre clienti este luni-vineri intre 9-17 , si sambata intre 9-13.

Plata

Plata se poate face ramburs de catre client catre curier la livrarea/primirea produselor (contravaloare produse + transport).

Plata se poate face si prin transfer bancar, pentru aceasta optiune va rugam sa ne contactati pe Facebook, e-mail sau telefonic. In acest caz, comanda va fi expediata dupa primirea confirmarii platii.

Plata se poate face si prin procesatorii de card disponibili pe site.

Optiunea de retur

Conform legii (art. 13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014), orice cumparator are dreptul sa renunte la produsele cumparate fara a justifica motivul, in termen de 14 zile de la primire, in urma transmiterii unei notificari scrise in acest sens.

Clientii persoane fizice pot returna produsul cumparat doar in ambalajul original nedesfacut, nefolosit (de exemplu, fara a deteriora cutia si fara a desigila punga de henna).

Clientul va suporta cheltuielile de transport petru retur, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Contravaloarea produsului/produselor + turului (transportul catre client) va fi inapoiata in contul furnizat de client in cel mult 14 (paisprezece) zile de la primirea notificarii.

Continutul site-ului si dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului https://henna.ro este proprietatea exclusiva a S.C. Biorita Concept S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Ne rezervam dreptul sa actualizam sau sa modificam informatiile cuprinse pe site fara o notificare prealabila.

Continutul site-ului (doar cu titlu exemplificativ pagini site, articole blog, poze) nu poate fi reprodus partial sau integral fara acordul scris anterior al S.C. Biorita Concept S.R.L. In cazul in care obtineti acest acord din partea noastra, orice reproducere a continutului site-ului va fi insotita de mentionarea sursei.

Folosirea continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise in mod expres si legal constituie infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitarea raspunderii

Produsele pe baza de Henna comercializate pe site-ul acesta sunt naturale, nu conțin chimicale si in mod ideal sunt destinate folosirii pe par natural. Folosirea produsului presupune efectuarea prealabila a unui test de sensibilitate si de culoare pe o suvita ascunsa. Nu ne asumam raspunderea pentru culorile rezultate sau reactiile obtinute in urma folosirii acestuia pe un par agresat de produse incompatibile (de exemplu: decolorare, permanent, etc.), cat si in urma nerespectarii instructiunilor de folosire.

Litigii

Orice litigiu aparut intre client si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata din Prahova.

Date de identificare firma:

S.C. Biorita Concept S.R.L.

Sediu social: Str. Republicii, Nr. 185, Baicoi, Prahova

Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J29 /2429 /2017

CUI: 38307593